Lichtjeswandeling Otterlo 2023


De tocht begon met een doortocht door de Hervormde Kerk van Otterlo, waar het kerkkoor de lucht vulde met prachtige melodieën. Deelnemers werden getrakteerd op een harmonieus samenspel van licht en geluid, wat de avond een spiritueel tintje gaf.

Bij de Sterrenberg werden de smaakpapillen verwend met een heerlijk hapje van hertenstoof, dat naar meer smaakte. SterAllures, het betoverende koor, vergezelde deze culinaire traktatie en zorgde voor een onvergetelijke ervaring.

De eigengemaakte brownies bij De Wever Lodge vielen bij velen ook in de smaak, terwijl het lopen over De Roek (bungalows en zorgbedrijf) een unieke ervaring bood. In de stal werden mandarijntjes uitgedeeld, wat een verfrissende toevoeging was aan de wandeltocht.

Op Europarcs de Zanding konden de wandelaars even op adem komen. Hier werden chocomel en glühwein geschonken, en kreeg men de gelegenheid om een kaarsje aan te steken ter nagedachtenis van een dierbaren, waarmee de betekenis van samenzijn werd benadrukt. De tocht zette zich voort door het bos met verrassende lichtornamenten.

Bij Otterlo Events werden de wandelaars verwend met een eigengemaakte kruidenbitter en smakelijke broodjes worst. Dit, samen met de feestelijke klanken van de band O'Tunes, zorgden voor een gezellige kerstsfeer. Aan het einde van de tocht verrasten de midwinterhoornblazers de wandelaars met hun traditionele klanken.

Wallies schonk glühwein en door de Spar aangeboden warme chocomel, waarmee de avond op passende wijze werd afgesloten.

Een bijzondere vermelding is op zijn plaats voor de vrijwilligers en alle sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Ondanks de onverwachte toename van deelnemers, waardoor we zelfs 50 lichtbandjes te kort bleken te komen, kijken we terug op een succesvolle Lichtjeswandeling.

Dankzij de inzet van eenieder, kunnen we terugkijken op een onvergetelijke avond vol licht, lekkere versnaperingen, muziek, en samenhorigheid.

Een speciale dank aan de donateurs. Ook in 2024 hopen we weer op Ede Doet donaties om dan weer een mooie wandeling te mogen organiseren. 

 

Groet,
Lysan en Manon